Lampe Berger Antibacteria

Lampe Berger Antibacteria Първата лампа BERGER е създадена през 1898 г. от Морис Бержер, асистент-фармацевт, като целта му е била да бъдат пречистени болничните отделения.
Тъй като условията на живот се подобрявали, почистването на помещенията станало от първостепенна важност. В началото на 1907 г лампите BERGER започнали ефективно да допринасят за дезинфекцията на болничните заведения. Те били използвани и в частните домове, където хората също търсели начини да пречистват въздуха, който дишали.
През 1930 г. парфюмът добавил усещане за удоволствие; интересът към това, което е красиво е в епогея си и лампите в началото на 1907 г. стават произведения за колекционери.
В началото на 80-те е трябвало да се предприеме нова стъпка към плодотворно партньорство с различни дизайнери.
Компанията търпи реорганизация през 1996 г.: бива създаден Отдел по изследване и развитие, който имал за задача да продължи търсенето и подобряването на функционирането на продуктите.
От самото начало е била създадена френската компания LAMPЕ BERGER, която създала международна групировка и сега оперира на всичките пет континента.
Днес, задачата на LAMPЕ BERGER е да допринесе за благополучието и удоволствието в нашите домове.

 

Air Pur System 3C Благодарение на своята eксклузивна горелка /каталитична горяща дюза/ патентована с името Air Pur System 3C®, уникалната система на лампите BERGER пречиства, премахва неприятната миризма и парфюмира въздуха във вашия дом.
Горелката Air Pur System 3C® е резултат от 5 годишна работа и е патентована в 6 международни патентни ведомства.

Уникалната система на лампите BERGER има следните функции:

- Air Pur System 3C® бързо унищожава неприятните домашни миризми като от готвено, от цигари и др.

- Air Pur System 3C® парфюмира въздуха във вашия дом.

- Air Pur System 3C® пречиства въздуха във вашия дом, като намалява бактериите и праха /плесента/ във въздуха при естествени условия *.

* с 46 % намаляване на микро-организмите във въздуха в стая с присъствие на хора – това са резултатите от експертния доклад на Института Pasteur de Lille върху антимикробните характеристики на лампите BERGER NC 0350706 и NC 0871205.
и с 68 % намаляване на микро-организмите във въздуха в стая без присъствие на хора: по доклад върху антимикробния ефект на лампите BERGER изнесен от Земеделската Палата /Февруари 2001/.