Как да поръчам?
 Уважаеми клиенти на www.bathandbody.bg, влизайки в заглавна страница на магазина ни, ще видите полета с предлаганите марки, а именно:
-„марки продукти” - тук са представени всички стоки предлагани от www.bathandbody.bg; при кликване върху снимката имате бърз достъп към продуктовите серии;
-„вход, потребител, парола, регистрация, забравена парола, нямате достъп” – за Ваше и наше улеснение е необходимо да се регистрирате в www.bathandbody.bg еднократно. При всяко следващо посещение попълвайте в полето „потребител” своето потребителско име, а в полето „парола” – потребителската си парола. При забравена парола използвайте полето „забравена парола” и ще Ви изпратим на указания е-майл инструкции за възстановяване на паролата;
-„иконката  количка” – показва броя и вида на купуваните от Вас стоки;
-„промоционални стоки” – изложени са всички стоки, които имат промоция за периода; промоционалните стоки важат до изчерпване на количествата.
-„новини” – указател на нововъведените продукти;

Приемане на заявката:
 
Заявката за покупка се приема от www.bathandbody.bg чрез изпращане на съобщение до електронната пощенска кутия за кореспонденция с Клиента, което съдържа: информация за основните характеристики на заявената стока, нейната продажна цена, стойността на пощенските или транспортни разходи, невключени в продажната цена и свързани с нейната доставка, избрания от Клиента начин на плащане, посочените данни за фактура и адрес за доставка.      

 Заявката поражда действие между страните след проверка на наличността на заявената за покупка стока и след потвърждаване на валидността й на посочения от Клиента телефон за връзка или чрез изпращане на съобщение до електронната му пощенска кутия за кореспонденция.

 Ако продуктът в момента не е в наличност, ще бъдете уведомени за срока на доставката, при потвърждаване на поръчката по телефона или е-мейла от наша страна. Ако поръчаният от Вас продукт не може да бъде доставен, ще Ви уведомим на посочените от Вас данни за контакт.

Цени:
 
Всички цени в www.bathandbody.bg са в български левове, с включен ДДС.
 Указаните в www.bathandbody.bg цени на отделните стоки са за единично количество и не включват разходите за доставка, наложени платежи и застраховка на стоката.
 Дължимата от Клиента продажна цена е посочената в поканата за закупуване на стоката към момента на подаване на заявката за покупка.

Начин на плащане:
 Уважаеми клиенти, предлагаме Ви следния начини за заплащане на поръчаните стоки:
• Плащане при доставка

 Получавайки поръчаната стока, заплащате дължимата сума на куриера. Тя  е отбелязана в продажната цена на поръчката. Разходите за куриер, наложени платежи и застраховка на стоката се поемат от Потребителя и са включени в продажната цена.

Доставка:
 
Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка в срок до 3 работни дни.