Berger EasyScent

EASYSCENT™ новият дифузер за вашето благополучие!

Това е революционна дифузна система за студено разпръскване на етерични масла.

Интелигентният, самозареждащ се, преносим EasyScent™ дифузер автоматично спира след като освободи точното количество аромат.

Революционната, EasyScent ™ система за студена дифузия, поддържа незасегнати всички качества на етеричните масла, които се съдържат в ароматите.

EasyScent ™ освобождава подходящото количество от парфюма обогатен с етерични масла. Системата работи с прекъсващо освобождаване, EasyScent като за да се избегне пренасищането на въздуха с аромат, спира автоматично след 4 часа. Просто можете да оставите EasyScent ™ да работи и да забравите за него!

Самостоятелен и преносим, EasyScent ™ е захранван от две презареждащи се батерии, така че можете да го носите със себе си навсякъде в къщи или в офиса.

 

Ароматите на EASYSCENT™ са създадени да обогатят вашия ден!

 

EASYSCENT™ ароматите са плод на експертната работа на френските парфюмерийни майстори. Ароматите са без алкохол, обогатени с етерични масла, които влияят на вашите емоции и чувства благодарение на техните стимулиращи, релаксиращи и чувствени ефекти.

 

Има два основни вида EASYSCENT™ аромати:

  • Релаксиращи аромати.........превръщат всеки ден в релаксиращ!
  • Стимулиращи аромати.......освобождават вашата вътрешна енергия!

 

Комбинирането на етерични масла с безалкохолни аромати придава на EASYSCENT™ парфюмите оригинална природа и гарантира качествена пирамида на ароматите за парфюмиране на закрити помещения.

 

EasyScent Set

 

 

 

EASYSCENT™ - всеки дифузер се предлага в кутия, която съдържа:

 

  • дифузер
  • 1 безплатен 20-часов ароматизиращ EASYSCENT™ пълнител
  • 2 зареждащи се батерии, вече заредени и поставени на място и зареждащо устройство

 

Често задавани въпроси:

 

Каква е разликата между EASYSCENT™ и Лампата Berger?

 

Лампата Berger действа на въздуха в помещението: тя ароматизира и пречиства като елиминира неприятните миризми /това предполага топла дифузия/, парфюмира за по-дълъг период и същевременно е красив декоративен предмет във вашият дом или офис. EASYSCENT™ въздейства на присъстващите в помещението хора, на тяхното настроение и чувства; ароматите на EASYSCENT™ създават балон от благополучие около вас /това предполага студена дифузия/.

 

Какъв е капацитета на парфюмиране на EASYSCENT™?

 

Основната функция на EASYSCENT™ е неусетно да ароматизира стаята в която се намира, за да повлияе на настроението и поведението на обитателите, благодарение на благоуханните качества на ароматите обогатени с етерични масла. Ароматите на EASYSCENT™ създават деликатен балон от благополучие, в който потребителят може да релаксира или да се презареди според нуждите си.