Reisenthel

 

Една отличителна марка изисква ясни характеристики, които да могат да се преброят на пръстите на една ръка.

В  REISENTHEL, "иновацията" е на първо място. Марката се преоткрива постоянно с нови продукти, нови идеи и нов дизайн.

Zeitgeist” или „Духът на времето” е вторият основен фокус. Продуктите са изображения на отношението към живота, идеална компания за всички онези, които обичат и владеят професията си, семейството и живота си.

На трето място, те притежават "функционалност". Продуктите на REISENTHEL са изключително практични, с изчистен дизайн и идеални за ежедневно ползване.

Четвърто, има "стил на живот". REISENTHEL е марка с добро настроение . Тя прави живота цветен по един витален, оптимистичен начин.

И не на последно място "автентичност". REISENTHEL е фамилно предприятие. Този факт се прокрадва в марката. Той е чар, харизма и душа.

 Продуктите REISENTHEL са изключително функционални и гъвкави - идеални за ежедневните ни нужди. Материалите, които се ползват са забележително здрави и дълготрайни. Първокласен дизайн се слива с качеството на продукта в перфектно съчетание на форма и функция. Техническата експертиза гарантира, че продуктите решават проблеми  вместо да ги предизвикват. Продуктите на REISENTHEL правят живота ни много по-приятен и забавен.

Reisenthel mocha dots
Reisenthel baroque sand
Reisenthel colordots
Reisenthel grey dots
Reisenthel flora